Uw gevel professioneel laten reinigen

Doeltreffend en milieuvriendelijk

Geen enkele gevel is opgewassen tegen de tand des tijds. Is het kwaad al geschied? Het stomen van gevels biedt soelaas. Deze techniek staat bekend als een zeer doeltreffend en milieuvriendelijk middel tegen vervuiling. Door de diepgaande gevelreiniging in combinatie met de Gevel Cleaner Pro  is het eindresultaat verbluffend: uw gevel straalt als nooit tevoren!

 

Gevel Cleaner PRO is een sterk geconcentreerd vloeibaar biologisch anti-mos product op basis van organische moleculen. Het verwijdert groene  aanslag van vervuilde gevels en schuine en platte daken. Is uw gevel sterk vervuild contacteer ons voor een gevelreiniging!


Toepassing

  • Alle soorten gevels.
  • Dakpannen en allerlei daken zoals rieten en leien daken.

 

 

Voor & na foto's

 

Te druk? Wij doen het werk voor u

 

Gebruiksaanwijzing

Unieke eigenschappen

  • Uiterst geschikt voor gevels, dakpannen, rieten en leien daken.
  • Zelfreinigend effect.
  • Werkt langdurig en preventief.
  • Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.


Biologische vervuiling
Bacteriën en algen veroorzaken een biologische vervuiling op allerlei gevels en daken. Deze vervuiling hecht zich vast aan het oppervlak. De weersomstandigheden en vooral regenval en oppervlaktecondensatie werken de vervuiling in de hand. Daardoor kunnen groene en grijze aanslag, mossen, korstmossen en zelfs planten ontstaan.

 

Risico op beschadigingen
In het begin is de biologische vervuiling voornamelijk een esthetisch probleem. Naarmate de vervuiling toeneemt, verhoogt echter ook het risico op beschadigingen. Zo kunnen mossen die tussen de randen van een dakbedekking groeien, aanzienlijk veel vocht vasthouden. De materialen van het oppervlak zuigen dit vocht voortdurend op, met alle nadelige gevolgen van dien. Mossen kunnen eveneens leiden tot een versnelde verwering van het oppervlak en microscheurtjes met zich meebrengen.

 

Resultaat na 3 dagen
Gevel Cleaner PRO is een vloeibaar anti-mos product op basis van organische moleculen. Die moleculen kunnen de aanhechting van een biologische vervuiling op gevels en daken afbreken. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er een drietal dagen na de verneveling van het product een reinigingseffect optreedt. Bovendien stelt het onderzoek vast dat de verschillende buitenoppervlakken geen zichtbare beschadiging hebben opgelopen.