Professionele dakreiniging, zonder zorgen

Schakel een specialist in voor het ontmossen en beschermen van uw dak!
 

Ieder dak is anders. Sommige daken bevatten weinig mos en hebben met een reiniging al voldoende. Andere daken zijn misschien al aangetast en zullen ook een coating nodig hebben. Na een grondige inspectie van je dak geven we je graag een eerste advies over de behandeling van jou dak.

 

Onze werkwijze:

  1. De reiniging van het dak is de eerste fase van het ontmossen. Alle mos en algen worden verwijderd aan de hand van gespecialiseerde materialen en producten. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaand materiaal kan je er zeker van zijn dat je dak op een duurzame en deskundige manier gereinigd wordt.
  2. Na het reinigen plaatsen we ook een anti-mos product. Dit product is speciaal ontworpen voor het verdelgen van mos en algen en zorgt er ook voor dat deze minder snel terugkomen.
  3. Nadien gaan we over tot het coaten en beschermen van je dak. Deze coating is een watergedragen film met een hoge dampdoorlaatbaarheid. Het product is UV bestendig, bestand tegen mossen en vormt na droging een vocht en vuilafstotend schild. Dit kan zowel in een transparant uitzicht wat uw dak zijn oorspronkelijke kleur terug geeft!
    Liever een frissere en moderne tint voor uw dak? Antraciet, zwart of avondrood het kan allemaal!

 

Bekijk hier onze plaatsingsvideo: Het aanbrengen van een glanscoating op zwarte natuurleien

 

Vraag hier uw offerte

 

Voor & na